EVENT: TRANSPORT SALE, SPLIT

knl 006
NEW IN: beige pumps C/O TRANSPORT
Sorry, my sweet international readers but this post goes only for my croatian readers so I will write it in croatian. :)
Svi ste čule za superkul, kvalitetne, mladenačke Transport cipele? Danas sam posjetila njihov dućan i oduševila se proljetnom kolekcijom u svim šarenim bojama. No ipak, ja sam za sebe odabrala klasične bež pumps i već ih obožavam!
E pa želim vam najaviti super događaj u Splitu koji će trajati od 07.03 do 09.03 u sportskoj dvorani Gripe. Moći ćete kupiti obuću Miss Sixty, Iron Fist, Tommy Hilfiger, Yellow Cab, CK Calvin Klein, Donna Karan New York, Levis, Bronx te druge popularne marke po ekskluzivnim trgovačkim cijenama. 
Super prilika, zar ne?
Na istočnoj strani, točnije na ulazu broj 5 biti će vam dostupno više od 200 modela!
Radno vrijeme biti će od 10 do 19 sati!
Vjerujemo da je Splićankama i Splićanima bilo dovoljno snijega za ovu godinu i zato ih pozivamo da krenu s pripremama za proljeće i krenu u povoljnu kupnju obuće u kojoj će šetati splitskom rivom s prvim proljetnim danima. Pripremili smo modele naših najpoznatijih brendova za sve generacije, ukuse i stilove i sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe – javljaju iz Transport Footweara.
Ali to nije sve, tokom dana ide i GIVEAWAY gdje će neka od vas moći osvojiti super Miss Sixty štikle. Zato, stay tuned! 

Blog Archive